Türk Federasyon Cenaze Nakil Yardımlaşma Fonu

“zor anlarınızı kolay kılan tanıdık el“

Cenaze Yardımlaşma ve Dayanışma Fonumuz da hizmetlerine devam ediyor. Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızın hüzünlü günlerinde yanlarında olmak; cenaze tekfin, nakil ve defin işlerini yapmak suretiyle bir nebze’de olsa acılarını gidermek maksadı ile kurulan ve alman kanunları çerçevesinde hizmet veren bir dayanışma kuruluşu’dur. Cenaze Yardımlaşma ve Dayanışma Fonumuzun vatandaşlarımızın zor günlerinde, acılı ve üzüntülü anlarında rahatlatmakta, saygı uyandırmaktadır.

Vatandaşlarımızın milli ve dini karakterinin ifadesi olan toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hasleti, önemli bir servetimizdir. Bu ihtiyaca cevap vermek üzere, geniş bir toplumsal istek doğrultusunda kurulan fonumuzun üyesi her geçen gün artarak devam etmektedir.

Küçük meblaları bir araya getiren bu Fon büyük masraf getiren ve acılıüzüntülü çaresiz günümüzde, düşüncelerimizin bulanık olduğu zamanlarda hızır gibi yetişerek  “... zor anlarınızı kolay kılan tanıdık el” gibi yardıma koşarak cenaze sahibi ve yakınlarının eli ve ayağı olmakta, işleri zamanında yaptırarak rahatlatmaktadır. Bu acı günlerde birlik beraberlik içinde, belli prensipler dahilinde bu Cenaze Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu ile zorlukları göğüslüyor, sıkıntıları hallediyoruz.

Bu Fonumuzun güçlenerek hizmet ağını  genişletmesi için gerekli çalışmalar programlarımız  içinde önemli bir yere sahiptir. Önümüzdeki 28. faaliyet dönemlerinde her yönüyle çok iyi çalışıp  el ele vererek bu kurumumuzu güçlendirme gayreti içinde olacağız.

 

ATF CENAYE VE YARDIMLAŞMA FONU “ZOR ANLARINIZI KOLAY KILAN TANIDIK EL“OLMAYA DEVAM EDECEK.


Bu Haberi Paylaş: